Με την υποστήριξή της στις “Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης” η Lidl Ελλάς ανέδειξε την επιτυχημένη της 25ετή πορεία στην ελληνική αγορά και τη συνεργασία της με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Λευτέρη Λαζάρου.
Η εκδήλωση με τίτλο “Ένα κρητικό κάλεσμα σε 25 + 1 στάδια”, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του γαστρονομικού θεσμού Culinary Journeys του Daios Cove στην Κρήτη. Η φετινή γιορτή, σε συνεργασία με το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής, φιλοξένησε τον διακεκριμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος προσέφερε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, αντλώντας έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Lidl Ελλάς διέθεσε προσεκτικά επιλεγμένα, φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά από Έλληνες παραγωγούς, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να συνδέει καθημερινά τους καταναλωτές με εκλεκτά τρόφιμα και πρώτες ύλες που τιμούν την ελληνική παράδοση.
Ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου και ο πρώτος Έλληνας που απέσπασε αστέρι Michelin για την ελληνική κουζίνα, πρόσφερε στους καλεσμένους μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία. Μέσα από ένα μοναδικό μενού, βασισμένο σε 25 τοπικά προϊόντα της σειράς «Νώμα» και άλλα εκλεκτά προϊόντα της Lidl Ελλάς, ο Λευτέρης Λαζάρου ανέδειξε τη μαγεία της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης. Με πιάτα που προβάλλουν την ποιότητα και το μεράκι των Ελλήνων παραγωγών, με τους οποίους η Lidl Ελλάς συνεργάζεται διαχρονικά, οι καλεσμένοι, μαζί με τα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας και τον πολύτιμο πρεσβευτή της Lidl Ελλάς Γιώργο Καπουτζίδη, γιόρτασαν τα 25 χρόνια της εταιρείας στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από τη βαθιά παράδοση της ελληνικής κουζίνας, με υλικά από 21 Έλληνες προμηθευτές που συνεργάζονται με τη Lidl Ελλάς. Η